Vind jouw persoonlijke kledingstijl

Wat maakt dat de ene vrouw er geweldig uitziet in een jurk en de andere vrouw zich daar doodongelukkig in voelt? Dat heeft te maken met jouw persoonlijke kledingstijl. Als je kleding draagt die voor 100% bij jouw innerlijk & uiterlijk past dan geeft dat ongelofelijk veel zelfvertrouwen. Lees in dit artikel hoe je in 4 stappen ontdekt wat jouw kledingstijl is.
kleur, kleuradvies, kledingadvies, den haag, kleurenanalyse, kleuranalyse

Ik ben er weer! En de impact van KLEUR

Kleur is overal om ons heen en bepaalt mede hoe we ons voelen en hoe we eruit zien. Draag je kleuren die bij je passen dan straal je, draag je kleuren die niet in harmonie zijn met je uiterlijk dan zie je er moe of ziek uit. Ik leg je in dit blog uit hoe je kleur kan gebruiken om jezelf krachtig en zelfverzekerd te voelen en meer te bereiken.

Artikel in de Krant van de Aarde: “Een nieuw leven voor een kledingstuk”

Al ruim 10 jaar help ik mijn klanten aan een garderobe die hen op het lijf geschreven is. Na een uitgebreide intake duiken we de kledingkast in. Daar valt vaak heel veel winst te behalen. Shoppen in je eigen kledingkast noem ik dat.

Zeg NEE tegen fast fashion en JA tegen jouw unieke stijl, stap 1

Met een duurzame garderobe kan je jouw persoonlijke stijl versterken. Ik help je in 3 stappen aan een kledingstijl die goed is voor jou, mens, dier en milieu. Dit is stap 1 waarin je gaat ontdekken welke kleding het beste bij jouw uiterlijk en innerlijk past.

Zeg NEE tegen fast fashion en JA tegen jouw unieke stijl, stap 2

/
Met een duurzame garderobe kan je jouw persoonlijke stijl versterken. Ik help je in 3 stappen aan een kledingstijl die goed is voor jou, mens, dier en milieu. Dit is stap 2 waarin je meer uit je huidige garderobe gaat halen.

Zeg NEE tegen fast fashion en JA tegen jouw unieke stijl, stap 3

/
Met een duurzame garderobe kan je jouw persoonlijke stijl versterken. Ik help je in 3 stappen aan een kledingstijl die goed is voor jou, mens, dier en milieu. Dit is stap 3 waarin je leert hoe je duurzaam kleding kunt kopen.

Wil je mijn blogs in je mailbox ontvangen?

Ja, ik wil graag regelmatig (ca. 1 x per maand) tips ontvangen over de juiste uitstraling en de ideale garderobe.
Schrijf in