kledingadvies den haag wassenaar voorburg voorschoten rotterdam delft leiden

Ben jij tevreden met je lichaam?

/
Ben jij ook onzeker over je uiterlijk? Door uit te zoeken in welke kleding jij gaat stralen neemt je zelfvertrouwen toe en haal je meer uit het leven.
Winkelende mensen

Shoppen is niet echt mijn ding

/
Heb je een hekel aan shoppen maar wil je er toch graag leuk uitzien? Verdwaal je in het enorme aanbod van kleding en kom je meestal zonder iets thuis? In dit artikel geef ik je een aantal tips waarmee het makkelijker wordt om fijne kleding voor jezelf te kopen.

Past je garderobe wel bij jouw leven (of andersom)?

/
Als je elke ochtend moeite hebt om een outfit samen te stellen dan past je garderobe waarschijnlijk niet goed bij jouw persoonlijkheid, lichaam en leven. In dit artikel geef ik je tips om te zorgen dat jouw garderobe naadloos aansluit bij jouw innerlijk, uiterlijk en bij je levensstijl.

Iedereen kan leren welke kledingstijl het beste bij haar past!

/
We leven in een wereld waarin we op allerlei manieren worden beïnvloed. En we krijgen constant boodschappen over hoe/wie we moeten zijn. Hoe zorg je dat je dichtbij jezelf blijft? En hoe kan je kleding je hierbij helpen? Ik geef je tips voor een simpel en eigenzinnig leven.

Help, wat moet ik aan voor mijn nieuwe baan?

/
De meesten van ons zijn gewend aan een bepaalde (veilige?) kledingstijl. Bij grote veranderingen in je leven kan je merken dat die kleding niet meer bij je past. Denk aan een promotie, nieuwe baan, scheiding, persoonlijk ontwikkeltraject, etc. Dan is het zaak om uit te zoeken wie je bent en wat er -nu- bij je past. Ik geef je een aantal tips om dit uit te zoeken.

Een beetje oud en een beetje nieuw

/
Hoe start jij het nieuwe jaar? Voel je je goed en heb je veel plannen en/of voornemens? Of voel je je somber over jezelf en/of je leven? Hoe dan ook, ik deel mijn supertip met je om nog hele gave items met heel veel korting te scoren in de laatste restjes van de uitverkoop.

Wil je mijn blogs in je mailbox ontvangen?

Ja, ik wil graag regelmatig (ca. 1 x per maand) tips ontvangen over de juiste uitstraling en de ideale garderobe.
Schrijf in