Help ik heb promotie gemaakt

/
De meesten van ons zijn gewend aan een bepaalde (veilige?) kledingstijl. Bij grote veranderingen in je leven kan je merken dat die kleding niet meer bij je past. Denk aan een promotie, nieuwe baan, scheiding, persoonlijk ontwikkeltraject, etc. Dan is het zaak om uit te zoeken wie je bent en wat er -nu- bij je past. Ik geef je een aantal tips om dit uit te zoeken.

Een beetje oud en een beetje nieuw

/
Hoe start jij het nieuwe jaar? Voel je je goed en heb je veel plannen en/of voornemens? Of voel je je somber over jezelf en/of je leven? Hoe dan ook, ik deel mijn supertip met je om nog hele gave items met heel veel korting te scoren in de laatste restjes van de uitverkoop.

1 januari vorig jaar

/
In dit blog beschrijf ik hoe ik na een moeilijke periode weer enthousiast werd om stappen te zetten in mijn leven. En hoe het me lukt om steeds eigenzinniger keuzes te maken, zowel in mijn privé als mijn werkzame leven.

Zonder stress er geweldig uitzien met Kerst

/
Hoe zorg je dat je er geweldig uitziet tijdens de Kerstdagen zonder dat je stress hebt voor het uitzoeken van een outfit? Ik geef je in dit artikel tips voor ontspannen feestdagen en een geweldige look!

Je hele leven in de lift

/
Niets geeft meer voldoening dan te zien hoe een klant opbloeit tijdens een kledingadvies traject. Daar doe ik het voor! In dit artikel geef ik je tips over hoe ook jij je eigen kledingstijl kunt ontdekken waardoor je beter zichtbaar bent en meer bereikt in je leven.

Bevrijd jezelf van belemmerende regels

/
"Kan deze combinatie wel?", of "Kan dit kledingstuk (nog) wel?…

Wil je mijn blogs in je mailbox ontvangen?

Ja, ik wil graag regelmatig (ca. 1 x per maand) tips ontvangen over de juiste uitstraling en de ideale garderobe.
Schrijf in