Zonder stress er geweldig uitzien met Kerst

Voor de meeste mensen zijn de feestdagen een hele drukke periode. Er moet van alles geregeld worden, het huis versierd, een menu verzonnen, boodschappen gedaan, cadeautjes gekocht, enzovoort, enzovoort. Het is druk in de winkels en de bezorgdiensten draaien overuren.

En dan wil je er ook graag nog een beetje leuk uitzien!

Ook daarvoor moet je nog op pad de drukke winkels in of jezelf suf zoeken op internet. En als het niet goed is weer inpakken en terug naar het postkantoor. En dan begint de zoektocht van voor af aan. Een ander risico is dat je ten einde raad toch wat koopt waar je achteraf niet tevreden mee bent. Je voelt je er niet jezelf in en daar heb je de hele avond last van. Na de feestdagen gooi je het in een hoek van de kast en trekt het nooit meer aan.

image kleding, kledingadvies, imago consulent, imago stylist, personal shopper

Hoe mooi zou het zijn als je altijd kleding in je kast zou hebben voor elke gelegenheid?

Kleding waar je je goed in voelt en waarin je helemaal jezelf bent. Je hoeft niet meer op het laatste moment in alle drukte en gestresst op zoek, maar kunt ontspannen de feestdagen in en je focussen op de andere dingen. Het is voor iedereen mogelijk om een garderobe te creëren waarmee je altijd voor iedere gelegenheid goed voor de dag kunt komen. Speciaal hiervoor heb ik een tweetal programma’s ontwikkeld. Één variant waarin je in korte tijd heel veel kunt bereiken en één variant waarin we bijna een jaar intensief aan de slag gaan om jouw uitstraling te optimaliseren en je ideale garderobe te creëren. Je vindt alles over deze programma’s op mijn website. Heb je interesse en zou je willen weten wat ik voor jou kan betekenen? Vraag dan de Stijlcheck aan; een gratis en vrijblijvend telefonisch gesprek van ca 30 minuten waarin we gaan kijken wat jouw uitdagingen zijn en hoe ik jou daarbij kan helpen.

Shoppen in je eigen kledingkast

Voor nu wil ik je graag een paar tips geven om ontspannen de kerst in te gaan én er goed uit te zien. Ik adviseer je vooral om een heleboel dingen niet doen. Dus niet op het laatst nog de stad in of op internet gaan zoeken naar dé kerstjurk. Nee, gewoon lekker shoppen in je eigen kledingkast!

  • Neem de tijd om kritisch te kijken naar alle kleding die je hebt. Dat is vaak meer dan je denkt en daar kunnen leuke ontdekkingen tussen zitten. Misschien is dit genoeg en heb je nu een leuke (vintage?) outfit gevonden voor de feestdagen.
  • Een ander mogelijkheid is een favoriete outfit wat feestelijker maken door het toevoegen van feestelijke accessoires. Mooie sieraden, zilveren/gouden schoenen/tas/sjaal/panties, etc. zijn hier heel geschikt voor.

Ik wens je hele gezellige en ontspannen feestdagen in een kerstoutfit die helemaal bij jou past. En heb jij het verlangen om volgend jaar stappen te zetten op het gebied van je uitstraling en/of je garderobe? Maak dan alvast een afspraak voor een Stijlcheck en begin het nieuwe jaar goed!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *