Moniek
Ik heb Karin benaderd omdat ik een hekel heb aan winkelen, maar wel van mooie outfits houd. Ze heeft me laten ervaren welk kleurenpalet me goed staat, mijn kledingkast gestroomlijnd en shopadvies gegeven. Karin heeft oog voor kleuren, en kijkt ook wie je bent en hoe je je vervolgens wilt presenteren. Ze denkt mee, zonder iets op te dringen of af te branden. Het resultaat is dat ik nu een garderobe heb waarin ik allerlei kledingstukken kan combineren. Shoppen doe ik nu veel gerichter, zonder miskopen. Als mensen me complimenteren met mijn styling, noem ik Karins naam. Een aantal heeft de weg naar Karin inmiddels ook gevonden. Het blijft leuk om te zien hoe blij ze van een afspraak met haar terugkomen.

Heidy van Mossel
Op 39 jarige leeftijd vond ik het voor het eerst eens écht tijd worden om er verzorgd en goed gekleed bij te lopen. Niet dat ik er als een voddebaal bij liep, maar een spijkerbroek met trui/t-shirt was voor mij al snel goed genoeg. Daarbij komt dat ik van kinds af aan al een hekel aan winkelen heb gehad en al helemaal winkelen voor kleding. Een tweede reden om eens kritisch naar mijn garderobe te kijken is het vak waar ik sinds 2 jaar in zit. Ik ben natuurgeneeskundig therapeut en zocht gepaste kleding voor mijn werk. Karin heeft mij hierbij fantastisch geholpen. Ik draag nu kleding waar ik zelf niet opgekomen zou zijn, maar die mij goed staat en waar ik me goed in voel. Representatief, vlot, maar ook netjes. Qua vrijetijdskleding heb ik ook een schwung gemaakt die me nét wat vrouwelijker én hipper maakt. Stel je voor dat je wordt meegenomen op een goed uitgedachte winkelroute. Je hoeft alleen maar mee te lopen, in de kleedkamer te gaan staan en alles word je aangedragen. Zeer efficient en effectief had ik in een aantal uren een hele nieuwe garderobe bij elkaar. Ik vond het een féést. Hiervoor zijn we thuis ook nog door mijn kledingkast gegaan waarbij toch heel wat kledingstukken met goede argumenten weg zijn gedaan. Al met al een zeer verfrissende ervaring die ik ieder seizoen wel mee wil maken!

Valeria Lamers
Karin is een vrouw met goed oog voor mensen en een passie voor kleding. Juist het feit dat zij altijd naar de persoon kijkt en het juiste omhulsel zoekt dat die ene persoon tot stralen kan brengen maken haar aanpak voor mij zo waardevol. Door haar heb ik geleerd dat kleding niet alleen uiterlijk is, maar juist een manier hoe ik mijn persoonlijkheid kan onderstrepen en naar buiten dragen. Deze ervaring wens ik iedereen toe!

Jacqueline Mastboom
Na een kort en efficient bezoek van Karin, gaf ze mij een zeer goed en positief advies over zowel welke modellen als kleuren me het meest flatteerde. Sindsdien probeer ik er rekening mee te houden, en merk dat ik ook positieve reacties uit mijn omgeving krijg.

Christine Groen
Toen ik een optreden had met mijn groep, in theater de Regentenkamer, besloot ik Karin om kledingadvies te vragen. Zij had al een keer een optreden gezien, waarbij ik zwart en goud droeg. Zij stelde voor om het heel anders te doen: lichte kleuren! Ze slaagde erin een prachtige combinatie te vinden van een topje met blauwgrijze lovertjes en een paars/lila , zijden rok. Daarbij adviseerde ze zilverkleurige schoenen, die ik inderdaad gevonden heb in een winkel voor dansschoenen. Ik had deze kleding nooit zelf uitgezocht! Ik kreeg er veel complimenten over. Nog een advies van Karin was, om de muzikanten om mij heen zwart te laten dragen. Ook dat gaf een mooi effect, ik was hierdoor de ster. Ik kan Karin dus van harte aanbevelen! 

Annette 
Karin helpt je op een persoonlijke manier bij het kiezen van een outfit. Ze kijkt goed naar jou als persoon en geeft daarbij passend advies over kledingkeuze. De kledingkeuzes die zij voor mij gemaakt heeft zijn mijn meest gedragen kledingstukken.

Marianne
Omdat ik graag een andere kijk op mijn manier van kleden wilde ontwikkelen, heb ik Karin daarover advies gevraagd. Ze heeft toen mijn kast bekeken en mij allerlei door haar meegebrachte accesoires laten passen, zodat er een globaal  beeld ontstond, van wat ik leuk vond en wat goed stond. Daarna zijn we samen gaan shoppen. Ik heb allerlei winkeltjes ontdekt waar ik nooit naar binnen zou gaan, die ook nog eens heel betaalbaar waren. Ik kreeg er plezier in om via haar manier van kijken, naar mezelf te kijken en eens met een heel ander kledingstuk thuis te komen.

Malua
Ik heb bij Karin het volledige traject gevolgd en raad het iedereen aan. Een nieuwe kledingstijl is geen kwestie van even wat leuke kleding zoeken. Het is niet voor niets dat je altijd draagt wat je draagt. Wil je een overstap maken naar andere kleding dan is nodig dat je licht krijgt op wat jou leidt bij het kopen van je kleding. Waardoor je in je kast hebt wat er nu in ligt.Karin gaat om tot jouw nieuwe kledingstijl te komen een laagje dieper. Het begint met allerlei vragen per mail, waarna een persoonlijk intake volgt. Hoe serieuzer je hier zelf mee bezig bent hoe meer Karin er uit kan halen. Gebaseerd op je antwoorden en het gesprek maakt Karin een heel persoonlijk boekje. Echt geen standaard invulmapje. Karin luistert naar wie jij bent als persoon en wat jouw wensen zijn. Dan ga je een keer samen je hele kledingkast door. Wonderlijke combinaties van je eigen kleding die je zelf nooit bij elkaar had gezien blijken prima te staan. Natuurlijk ook loslaten waar je al lang niet meer gelukkig van wordt of wat helemaal niet bij je past. Je krijgt inzicht in kleur, in vorm, in accentueren wat jij graag laat zien van jezelf, zonder te hoeven verdoezelen wat je minder kan waarderen. Uiteindelijk ga je samen shoppen en krijg je een basis voor je kledingkast waaruit je verder kan bouwen.
Een traject ingaan met Karin is echt meer dan alleen mooie kleding zoeken. Ik heb nu kleding die bij mij past, die mij mooi staat en waar ik me happy in voel. Dankjewel Karin!

Petra
Mijn ervaring met Personal Shopping: in nog geen twee uur tijd ga ik heel blij naar huis met totaal andere kleding dan de “veilige keuzes” die ik zelf voorheen maakte, waarbij de kledingstukken verrassend goed combineren en leuk bij elkaar passen. Dit alles in één winkel.
Karin helpt mij bij het uitzoeken, het ordenen, het beoordelen en het combineren. van de kleding. Zij geeft net dat deskundige zetje waardoor ik kleding koop dat echt leuk staat, wat ik van tevoren niet niet had verwacht.
Ik heb geen miskopen gedaan., Alle kledingstukken draag ik met veel plezier. Ik heb nog nooit zoveel complimenten gehad over mijn kleding. Komend voorjaar maak ik weer een afspraak!

Marlous
Ik was al een tijd op zoek naar een dienst naast mijn mode label. De cursussen van Your Personal Dresscoach zijn een toegevoegde waarde voor mijn aanbod. Sindsdien geef ik kleur en stijlanalyses met veel enthousiasme.

Vera
Ik heb het kleuradvies aan mijn moeder cadeau gegeven voor haar verjaardag. Een leuk moeder-dochter uitje, zeker een aanrader om te doen!
Na een leuke dag zijn wij beide naar huis gegaan met een goed gevoel en een houvast voor onze nieuwe/aankomende kleding/kleuren keuze’s.

Marijke Koster/Hagaziekenhuis
De interactieve workshop “kleur en uiterlijk” in het kader van een jubileumbijeenkomst van het netwerk
voor secretaresses en managementassistenten in onze organisatie was zeer geslaagd!
Karin heeft op deskundige wijze laten zien welke kleuren je persoonlijkheid en professionaliteit ondersteunen.
Een aanrader voor iedereen die goed voor de dag wil komen!

Marjolein
Afgelopen zondag een erg leuke kledingruil gedaan bij Karin.
Karin gaf goed advies en ik ben de gelukkige eigenaresse van 7 nieuwe kledingstukken. Voor herhaling vatbaar!

Gerda
Mijn ‘look’ was toe aan een update, maar ik kwam er zelf niet uit. Daarom ben ik naar Karin toegegaan voor een stijladvies. Samen hebben gekeken naar mijn lichaamsverhoudingen en Karin heeft me geleerd wat mij het beste staat. Wat bijvoorbeeld een goede halslijn al een verschil kan maken! Vervolgens zijn we op zoek gegaan naar welke kledingstijl het beste bij mij past. Mijn persoonlijkheid, smaak en mijn leefstijl zijn hierbij leidend. Zeer verhelderend allemaal. Ik weet zeker dat dit advies een heleboel miskopen in de toekomst gaat voorkomen.

Angelique
Ik ben bij Karin geweest voor een kleurenanalyse. Het was voor mij een openbaring om te zien wat de juiste kleuren voor mij doen. Dit voelt als het begin van een nieuwe kledingstijl die echt bij mij past! De manier waarop Karin adviseert is heel prettig; persoonlijk, laagdrempelig, en ze geeft je iets mee om mee aan de slag te gaan. Een aanrader voor iedereen!

Jessica
Bij Karin heb ik twee workshops gevolgd: kleurenadvies en stijladvies. Beiden zijn een aanrader. Het is boeiend om te zien wat kleur met je uiterlijk doet. Zo zie je bij de deelnemers van de workshop goed het effect van de verschillende kleurtonen zoals bijv. “”koele”” en “”warme”” tinten. Wat de één prachtig doet uitkomen is bij de ander een absolute flater. Ook de workshop stijladvies is nuttig. Karin laat zien welk type kleding het beste bij je lichaam past en hoe je je lichaamsvormen het mooiste kan laten uitkomen. Ben jij juist een type voor wijde rokken of voor strakke cocorokjes?
Ik winkel tegenwoordig in ieder geval stukken gerichter!

Frank
Goed om eens te horen van een ander hoe je om moet gaan met je kleding. welke zaken wel kunnen en welke niet. Karin doet dit om een fijn rustige manier en benadert je echt persoonlijk. DANK!

Annelieke
Wat ben ik blij dat ik naar Karin ben gegaan voor een kleurenadvies. Eindelijk vallen de puzzelstukjes op zijn plek en het combineren met de nieuwe kleuren kan beginnen!

Anja Mouwen
Afgelopen week de cursus kleurconsulente met succes afgerond! Ben vol lof over de cursus, de locatie etc etc maar bovenal Karin! Kijk uit naar de vervolgcursussen die ik zeker bij Karin ga volgen!

Eldrid Bringmann, Boerhaave Nascholing
Een perfect alternatief voor een afdelingsuitje: onderzoeken welke kleuren bij jou het beste passen. De deskundige advisering van Karin en Simone was prettig en interactief met ruimte voor vragen en eigen ervaringen. Echt een aanrader voor organisaties!

Carry
Samen met mijn bonusdochter maakten we de reis naar Den Haag met de door sneeuw en ijs geplaagde trein. We wilden graag eens iets samen doen, met z’n twee, zonder bonusbroers, zoons en alles wat er bij hoort. We hadden niet beter kunnen kiezen, dan voor een persoonlijk advies van Karin. Vele vragen zijn beantwoord, zoals een advies over de kleuren waarmee we krachtiger overkomen, en de juiste kleur voor ons haar. We hadden er veel plezier in, ook op de weg terug met de trein nog. We hebben nog uitgebreid onze kleurkaarten besproken. Daarbij extra geholpen door het boekje dat we ook nog mee kregen. Een aanrader dus!

Robert
Prettige en professionele hulp met duidelijke adviezen hoe je jezelf met kleuren en kleding optimaal kan presenteren. Eigenlijk een must voor iedereen.

Rita
Allen hebben het erg prettig en leerzaam gevonden om za. j.l. bij jou de workshop te volgen. Gezellige ruimte en sfeer. Je was heel rustig maar ook cordaat om beslissingen te nemen qua kleur en stijl die je bij iemand vond passen. Maar zeker niet opdringerig om een ander iets op te leggen. Respektvol. Ik zal jou zeker aanbevelen aan anderen mochten zij interresse hebben om zoiets te volgen.

Geraldine
Ik ging vooral voor de kleuren, ik wilde wat anders dan de kleur die zeker bij mij past. Dat heb ik geleerd en ook wat kleuren met mij doen, maar ook waarom. Dat helpt mij ook in contacten met anderen. Karin is zeer deskundig en all-round, een goede adviseur.

Marian
Ik vond het zeer leuk om een deskundige te vragen of mijn kledingstijl past bij mij. Gelukkig was dat zo, alleen de kleuren moeten worden aangepast. Met een kaartje de stad in en op zoek naar de juiste kleding en accesoires. Het was een leerzame en ontspannende ochtend. Karin geeft goede adviezen. Daarnaast heb je alle gelegenheid om vragen te stellen. Het was zeer de moeite waard!

Irene
Ook al ben ik eigenlijk een atheïst, ik heb mijn religie gevonden, namelijk de kleurenanalyse en kaart! Recent heb ik met mijn schoonzus een analyse laten doen, waarna we zijn gaan shoppen. Ik merkte daarbij meteen al hoe efficiënt je ineens de winkels doorloopt, omdat je ¨het geleerde¨ redelijk snel al zelf kan toepassen. Meer recent heeft Karin ook mijn klerenkast doorgelopen, waaronder wat nieuwe items. Die waren al beter/deels goed, waardoor ik nu nog beter in staat ben om de voor mij juiste kleuren uit het winkelaanbod te filteren. Ook fijn is een lijst met kledingstukken/accessoires die minder goed gekleurde kledingstukken toch ¨goed¨ maken (hoewel Karin niet snel zegt dat iets niet mag). Dat betekent dat ik niet meer in het wilde weg ga shoppen, en toch geen combinaties kan maken. Ook bleken sommige kledingstukken, anders dan ik zelf dacht, best heel goed te kunnen. Kortom: ik ben er heel blij mee en heb er voor mijn leven wat aan!

Anita
Ik heb een avondje kleuradvies gehad. Erg leuk om te ervaren hoe bepaalde kleuren bij je staan (of niet). Dit advies neem je dus voor de rest van je leven mee. Ook erg gezellig een avondje met allemaal meiden en dan naar mekaar kijken welke kleur bij iemand past.

Tracey
Ik heb een workshop sillhouette gevolgd en ik heb er veel aan gehad. Vooral wat mij niet staat natuurlijk, en hoe lijk ik langer of wat trek ik aan om slanker te lijken. Karin laat iedereen in hun waarde en ik heb mij geen moment ongemakkelijk gevoeld. Bedankt Karin.

Karen
Een ommezwaai in carriere vroeg om een evaluatie van mijn kledingstijl. Deze was zakelijk, professioneel en afstandelijk. En moet zijn toegankelijk, warm en authentiek. De Kleurenanalyse van Karin heeft me een zet in de goede richting gegeven. Je krijgt meer een kader dan een keurslijf en houdt dus alle vrijheid voor je persoonlijke stijl. Mooie basis voor een nieuwe stijl. Een aanrader!

Riet
Alleen al de titel Wat doe ik met kleur en wat doet kleur met mij? vond ik zeer uitnodigend! Alle deelnemers kwamen gekleed in hun favoriete kleur(en) naar de workshop. Karin zette ons meteen in duo’s aan het werk en gaf vervolgens feedback op onze bevindingen. Met behulp van diverse kleurstaalkaarten liet ze ons op overtuigende wijze, min of meer zelf ontdekken welke impact een aspect van kleur op ons had, zodat we, vastberaden en vol zelfvertrouwen naar huis gingen om onze garderobe uit te dunnen en/of aan te vullen dankzij nieuw verworven kennis. Dank je wel voor deze zeer inspirerende en motiverende workshop, Karin!

Mirjam
Ik heb bij Karin de workshop ‘Wat doe ik met kleur en wat doet kleur met mij’. Wel eerst een beetje schoorvoetend, want ik was echt niet zo kleurbewust bezig met mijn kleding. Had ook eigenlijk geen idee welke kleuren mij goed/beter/het best staan of juist het omgekeerde. Karin gaf een ieder in de groep de juiste aandacht en heeft een rustige, aandachtige en oplettende manier van werken. Ze laat iedereen in haar waarde. En ze weet echt veel van kleur! Ik kan nu in kledingwinkels hele stukken overslaan, omdat ik nu zeker weet dat die mij niet opbeuren. En andere kleuren zie ik nu meer!

Yolanda
Ik heb 2 workshops (kleur & vorm bewustzijn) en een kleurenanalyse gedaan bij Karin. Bijzonder om te zien dat ik met sommige kleuren echt helemaal goed zit maar met andere weer niet. Ik begrijp nu ook waarom. Dit gaat me zeker een aantal miskopen schelen en ook tijd. Ik weet nu welke kleuren ik vooral ‘links’ kan laten liggen. Ik zie erg uit naar ‘shoppen met Karin’ en ga ook zeker haar ‘eigen stijl’ workshop volgen. Karin heeft een rustige, aandachtige en ’to the point’ manier van werken. Heel prettig!

Anita
Het kleurenadvies van Karin was voor mij verrassend. Op die manier had ik nog niet eerder kleuren bekeken en vergeleken: wat een kleur doet met mijn huid, haar, ogen en uitstraling. De kleurenkaart zit nu standaard in mijn portemonnee. Sowieso twee voordelen: het winkelen is veel efficiënter en ik krijg veel complimenten. Een nadeel: de drang om mijn kledingkast te vervangen.

Isabella
Twee fantastische workshops. Het was voor mij een echt “aha-moment om helder en duidelijk te horen en zien naar welke basis lijnen ik moet kijken om elke dag leuke outfit samen te stellen. De kleuren-workshop doet je gelijk met andere ogen naar de kleding van anderen kijken en is echt voor iedereen een aanrader!

Illustratie Your Personal Dresscoach - Karin Bekkeres